1. Aseta pott koos kuuma veega pliidile soojenema ning maitsesta vesi soolaga või veelgi parem puljongiga ning lisa pisut õli. Lase vesi keema.
2. Kui vesi on keema tõusnud siis lisa juurde makaronid ning sega aeg-ajalt, et makaronid põhja ei kõrbeks
3. Kui makaronid on pehmeks keenud (vaata makaronide pakendilt, kui kaua peaks neid keetma. tavaliselt 5-10 minutit) ning kurna makaronid sõelale ja loputa jooksva külmaveega.
Head isu!
3 kommentaari:
Tere! Mul on küsimus:kui ma lisan makaronidele võid, kas ma panen lisaks soolale võid siis kui olen vee potti kallanud või siis kui vesi keeb potis?(muuseas ma keedan elus esimest korda makarone) Andke palun kiiresti siis teada(:
Miks peab külma veega üle laskma siis jäävad külmaks ju?
imege dildot
Postita kommentaar