17. jaanuar 2014

Keskaegsed lihapallid



1. Rösti peeneks hakitud sibulad ja küüslauk kuumal pannil

2. Kui sibul on muutun kuldpruuniks siis lisa peale natuke suhkrut

3. karamellista sibul pannil

4. Lisa suuremasse kaussi 1kg hakkliha, 2 muna, karamellistatud sibul ning maitsesta soola ja pipraga. Sega kõik koostis osad korralikult läbi

5. Veereta hakkliha segust väiksemad pallikesed

6. Keeda hakkliha pallikesi kanapuljongis

7. Pane kaussi 2spl jahu ning 1tl piparkoogimaitseainet ning veereta keedetud hakkliha palle selles jahus, et õrn kiht jahu jääks pallide külge

8. Panneeri jahused hakkliha pallid kuumal pannil või sees, pidevalt panni liigutades, et hakkliha pallid ei jääks panni külge kinni 

Head isu!









Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar