1. Aseta kaelakarbonaadi tükk suuremale lõikelauale ning kata kahekordse toidukilega
2. Haamerda lihahaamriga liha õhukeseks (mõlemalt poolt)
3. Maitsesta omale meelepäraste maitseainetega
4. Aseta lihale peale kahes reas peekoni viilud. Enda poolsele peekoni viilude reale aseta ühte serva kollase paprika viilud ja teise serva punase paprika viilud ning keskele aseta sibula viilud. Hakka liha rulli keerama nii, et peekon, paprika ja sibul jäävad liha sisse.
5. Kui esimene rida peekonit on rulli keeratud siis aseta peale porru lehed ning see järel liiguta teises reas olevad peekoni viilud liha rulli serva alla.
6. Keera korralikult rulli ning lükka otstest välja ulatuvad paprika,sibul ja peekon sisse tagasi ning püüa otsad lihaga katta.
7. Keera liha tugevalt küpsetus paberisse
8. Aseta valmis liharullid küpsetusvanni ning küpseta ahjus 180-200 kraadi juures tund aega
9. Kui rullid on küpsenud siis lase neil täielikult maha jahtuda. Kui rullid on maha jahtunud siis lõika ühepaksused viilud ning soojenda enne serveerimist.
Head isu!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar